Kam mířit ?

07.02.2023 21:27

Kam mířit, když střílíte (překlad z angličtiny - umělá inteligence)

Moji přátelé a já jsme ctižádostiví střelci a jedna otázka, kterou si lámeme kolem sebe, je – „Kam byste měli mířit, když střílíte?“   Přišli jsme s různými odpověďmi. Zde je odpověď, kterou mám nejraději, protože je pro mě nejlepší.

Zamiřte na místo na zemi bezprostředně před cílovou koulí.

Jděte k cílové kouli a položte kouli na zem přímo před ni, aby se obě koule dotýkaly. To je místo, kam byste měli mířit; to je místo, kde chcete, aby vaše koule dopadla na zem. Zde je pohled shora; cílová koule je vlevo; strašidelný kruh napravo je místo, kam chcete, aby vaše koule padla.

Zde je boční pohled. Můžete vidět, jak odhozená koule klesá zprava pod úhlem přibližně 45 stupňů.

Existuje několik důvodů, proč si myslím, že tato strategie funguje.

  1. Tím se střelba neliší od lobování. V obou případech míříte na konkrétní místo na zemi. Takže pokud umíte lobovat, můžete střílet. V obou případech děláte v podstatě totéž. Když střílíte; ignorovat cílovou kouli. Zamiřte na to konkrétní místo na zemi.
     
  2. Vytváří dobrý solidní zásah. Cílová koule je zasažena přední stranou, takže maximální množství horizontální hybnosti se přenese z odhozené koule na cílovou kouli. Pokud zasáhnete cílovou kouli tímto způsobem, bude to dobrý pevný zásah a cílová koule skutečně poletí.
     
  3. Nabízí velkou chybovost. (Viz nákres níže.) Pokud házíte mírně dlouho, stále máte rozumnou šanci zasáhnout cílovou kouli výše na její přední straně. Pokud hodíte mírně nakrátko, máte slušnou šanci, že odhozená koule dopadne na zem před cílovou koulí a následně se odrazí a zasáhne cílovou kouli.

y

Toto není teorie nejlepšího způsobu výroby carreau sur place . (Viděl jsem takové teorie a opravdu pochybuji, že existuje nějaký jediný Nejlepší způsob výroby carreau .) Toto je pouze teorie dobrého pravidla pro začínající střelce. Mně to funguje a doporučuji to i ostatním.